5 komentarjev

SaraSrne
11 let nazaj
Najdete nas tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Doma%C4%8Di-izdelki-Lorber/118221821582256 Vabljeni k ogledu in naročilu :)
tasy10
11 let nazaj
vse pohvale gospej...dobila krasno orhidejo, ki mi ne bo ovenela;-) hvala
SaraSrne
11 let nazaj
Hvala vam za zaupanje in naročilo :)
adriana90
10 let nazaj
pozdrawljeni...a imate svečke za adventne venčke?
10 let nazaj
Pozdravljeni! Ja imamo in sicer v dveh velikostih, manjše in večje. Vse podatke o velikosti in ceno najdete v našem albumu - svečke, če pa želite imeti kakšne dodatne slike svečk, pa mi prosim pišite v sporočilu ali na mail domaci.izdelki.lorber@gmail.com. Velike sveče: http://www.mojalbum.com/sarasrne/domaci-izdelki-lorber-svecke/svecke-za-adventni-vencek-vecje/20296066 Majhne sveče: http://www.mojalbum.com/sarasrne/domaci-izdelki-lorber-svecke/svecke-za-adventni-vencek-manjse/20296054 Hvala in lep pozdrav :)

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
sarasrne
Domači izdelki Lorber smo majhno podjetje z velikim srcem. Vsi naši izdelki so izdelani ročno, iz kvalitetnih materialov.

Ponujamo vam domačo, naravno kozmetiko, razne dekorativne in adventne svečke ter rožice iz najlonk v različnih oblikah in velikostih.

Poseben del naše ponudbe zajema tudi poročna oz. slavnostna ponudba. Tukaj lahko najdete (poročne) šopke, naprsne šopke, namizno dekoracijo ali darilca za goste.

Šopki, dekoracija in naprsni šopki so v celoti ročno izdelani. Rdeča nit omenjenih izdelkov so rožice iz najlonk, žica in drugi dodatki.
Med darilci za zahvalo gostom so najbolj popularna prav gotovo mini mila. Naša mini lahko oplemenitimo z odtisom po želji - napis, začetnice, datum ali drug motiv.

kraj Zgornja Velka
email

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju