44 komentarjev

lanabanana
8 let nazaj
Priporočam nakup ,krasna prodajalka in lepa oblačilca,samo škoda da imamo dva majhna fantka in deklico ki je to že prerasla :-)))
ribic154
8 let nazaj
Tudi jaz se pridružujem prejšnjemu komentarju,res so lepe in ohranjene stvari,ter prijazna in nekomplicirana prodajalka.PRIPOROČAM!!!
hili
8 let nazaj
Krasna oblačilca, odlično ohranjena in res prijazna prodajalka. Definitivno priporočam nakup!!!!
Lenca1973
8 let nazaj
Ga. Rahela je absolutna zmagovalka, me pa tudi, imamo po njeni zaslugi najlepše oblečene punčke :).
rahela1
8 let nazaj
Hvala punce! Pa lepo prosim, Rahela, pa dajmo bit že enkrat na ti:) Ko boste dovolj dobre volje, pa vam poslikam omare od naše dame znotraj:)
cowgirl
8 let nazaj
Rahela, ti si super! ;) Lahko tud še tvojo damico in modela poslikaš, ker sta tako srčkana. Hvala za cunjice, te ki sem jih že kupila in ki jih še bom. Naša princesko vsi pohvalijo, kako je lepo oblečena.
linaava
8 let nazaj
Ga. Rahela je res zmagovalka, oblačila so res super in naša tamala je res kot iz škatlice. Se že vnaprej veselimo novih oblačilc, da bomo lahko šminkirali. Tudi jaz zelo priporočam nakup.
katicka19
katicka19
8 let nazaj
Morem pohvalit go. Rahelo,je zelo fer in poštena prodajalka in od nje kupujem od kar je pričela prodajat stvari cca. 1,5 leta nazaj in nikoli nisem bila razočarana. Tako da vse pohvale ker naša pupika je zelo vesela vsakih novih oblačil in ko bi bilo več prodajalk takšnih kot je ona. Tako da jo zelo PRIPOROČAM :)
soncica31
8 let nazaj
G.Rahela je super prodajalka in vredna zaupanja in z njo imam same super izkušnje......
tinas
8 let nazaj
Tudi z moje strani samo pohvale za Rahelo! Super prodajalka - prijazna in korektna.
pofme
8 let nazaj
Pohvale še z moje strani: korekten dogovor, odlične stvari. :) -- Hvala za Tvoj glas! ;) http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/5989/muza.html
spik
8 let nazaj
Tudi jaz se pridružujem pohvalam, zelo zelo zadovoljni z ga Rahelo in njenimi stvarmi. Zelo poštena in prijazna prodajalka. Hvala Rahela!
pemi
8 let nazaj
Pohvale tudi z moje strani...
soncek13
8 let nazaj
Rahelci kapo dol ;) Ima najlepše cunjice :))) No, mi imamo fante, pa vseeno moram malo popasti oči :))) Pa krasna punca in super prodajalka (jaz sem pa našla kaj zase ;), mi je žal da kilce ne grejo dol, da bi še malo pošopingirala :)))

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju