50 komentarjev

cita
4 leta nazaj
predlagam, da ko stvari premikamo iz albuma v album, da bi lahko označili in premaknili več slik naenkrat in ne vsako posebej.
4 leta nazaj
temu področju moramo res posvetiti več pozornosti ... to smo naredili še takrat, ko je bilo tega prestavljanja zelomalo, sedaj pa opažamo, da je zaradi velikega števila fotografij med oglasi tega vedno več
4 leta nazaj
To je res dobra ideja. Saj, če imaš veliko oblačil, bi bilo res lažje, da bi lahko označil slike ali pa kar cel album, ko ga prenašaš v drugega.
VPJS
4 leta nazaj
Bi lahko imela zasebna sporočila iskalnik in da bi se lahko sporočila razvrstila tudi po imenih naslovnika/pošiljatelja oz. prejemnika?
4 leta nazaj
hvala za dobro idejo, bomo razmislili
4 leta nazaj
s tem se tudi jaz strinjam, da bi bila možnost išči in najdeš od enega uporabnika vsa prejeta sporočila...
Metkasa
4 leta nazaj
Predlagam, da bi dodali "smeškote" Pogovori med uporabniki bi bili tako bolj sproščeni in prijetni. :) Poleg tega predlagam tudi, da bi lahko v zasebno sporočilo pripeli sliko z drugih spletnih portalov in svoje lastne fotografije.
4 leta nazaj
:)
sabinabina
4 leta nazaj
Super bi bilo, če bi pri slikah dodali možnost prodano, ki jo prodajalec obkljuka, ko je artikel prodan (še posebno, če bi bilo možno hkrati označiti več slik), in da potem teh slik ne bi več pri iskanju dodalo v zadetke iskanja. Ker me moti, da je, ko iščem kakšna oblačila, med najdenim polovica že prodanega... Pa mogoče ne bi bilo slabo, da bi se na enak način uredilo tudi za albume v stilu nosimo, ni naprodaj...
4 leta nazaj
načeloma je tako, da bi moral prodajalec umakniti oglas, ko je prodal, pa žal tega ne naredijo vsi se pa strinjam, da je to velik problem, o katerem bomo še razmislili, kako bi ga rešili
3 leta nazaj
sedaj obstaja možnost, da uporabnik spremeni oglas iz javnega v zaseben, ko proda artikel
bučmanka
4 leta nazaj
se strijanm s Sabino. predlagam tudi ,da bi namesto (ali pa poleg) rubrike "priljubljenih" raje/tudi imeli rubriko "shranjeni oglasi", ki bi jo videl smo uporabnik profila. druga stvar pa je, da bi bilo vidno v zasebnem profilu uporabnika tudi katere albume sem komentirala.
3 leta nazaj
priljubljene smo sedaj spremenili v seznam fotografij, ki je viden samo vam hkrati smo dodali tudi dnevnik, na katerem vidite, katere vsebine ste komentirali
mar123
4 leta nazaj
Mogoče nekaj osnovnih pravil nekje ob strani ali za nove uporabnike. Sama še vedno ne vem, kaj pomeni, komentar pod sliko "rezerviram" in potem nobenega odziva več. Ko pa jasno piše, da povpraševanja na ZS. Pod ta pravila bi se lahko napisalo tudi to o že prodanih rečeh.
4 leta nazaj
zaenkrat ni nobenih pravil, kako se prodaja in kako se kupuje in so izključno v domeni obeh, ki se dogovarjata
mar123
4 leta nazaj
Še en predlog. Da bi se dalo album urediti pred objavo. Se pravi - odpreš album, dodaš vse slike in opise in stisneš nek gumb "objavi" ali "posodobi". Sedaj je običaj pripisati "dodajam", vendar med urejanjem prihajajo komentarji z vprašanji o ceni, ki jih še nisi uspel dodati.
4 leta nazaj
to je res velika pomanjkljivost
4 leta nazaj
To je v bistvu že rešeno. Lahko najprej odprete "Zasebni album" in ko vse vpišete, sprememnite na "javen". V tem trenutku ga bodo lahko vsi videli
3 leta nazaj
sedaj obstaja možnost, da uporabnik doda najprej oglas kot zaseben, ko pa ga uredi, pa mu lahko spremeni status v javen
ela
4 leta nazaj
in da se nebi dalo več izbrisati komentarjev ko nekateri napišejo da so neresni ker pol lahko zavajajo še vedno naprej ker si izbrišejo komentar in pol drugi nena vejo da je oseba neresna
4 leta nazaj
na svojem profilu moramo dovoliti, da vsak uporabnik ureja svoje vsebine bi pa bilo smiselno narediti neko drugo mesto, kjer se da objavljati, brez da bi nekdo drug imel možnost izbrisati vsebino
mar123
4 leta nazaj
Kot prioriteto pa prav gotovo nekaj narediti s poplavo albumov in slik "prodano", saj to odvrača kupce. Tudi sama se včasih naveličam klikati na slike, ko kupujem za otroke, saj na večini piše, da je bilo prodano.
4 leta nazaj
tak album lahko uporabnica sama skrije in ga vidi samo ona. Se pa strinjam z vami, ker je to zelo moteče, če nekaj iščeš.
4 leta nazaj
naredili bomo sistem, da bodo oglasi po določenem času potekli, pa se bo precej rešilo
3 leta nazaj
danes smo umaknili 10.000 neaktivnih oglasov iz iskalnika in upamo, da smo malo sčistili ponudbo, da je bolj aktualna
3 leta nazaj
Kako pa so prodajalci obveščeno o umiku oglasov?
3 leta nazaj
prodajalci prejmejo email, da njihov oglas sedaj ni več viden in da če želijo, da postane spet viden, da ga podaljšajo

sedaj v prvi fazi smo umaknili oglase, ki so stari več kot 5 let, postopoma pa bomo to mejo zmanjševali
petra7
3 leta nazaj
Kaj pa s temi albumi "nosimo ali bomo/še nosili? Tega je ogromno, te kar mine da bi kaj kupil, ko preklikaš pol strani, pa ni za prodajo, to tudi odvrača potencialne kupce.
3 leta nazaj
Se bi mogoče tako lahko naredilo, da se takšni albumi avtomatsko skrili?
3 leta nazaj
enako kot zgoraj, oglasi bodo po določenem času potekli in jih bomo skrili, v kolikor jih uporabnik ne bo podaljšal
Kitty007
3 leta nazaj
Da bi se enako kot pri zasebnih sporočilih videlo, da ti je nekdo pustil komentar oz. povpraševanje pod sliko...da ne bi rabil pregledovati vseh albumov.
3 leta nazaj
načeloma prejmete email, ko vam nekdo pusti komentar pod sliko, se pa strinjam, da moramo to še dodatno izboljšati
bučmanka
3 leta nazaj
še en predlog...če si shranimo fotko med "priljubljene" in potem ponudnik oglas umakne, ker zadevo proda, bi bilo fajn če bi fotka tudi iz "priljubljenih" avtomatsko izginila.
3 leta nazaj
smo naredili še nekaj popravkov, tako da bi moralo delovati v kolikor najdete kako sliko, ki ne izgine, nam prosim sporočite
bučmanka
3 leta nazaj
super, hvala..., pri meni je bila ravno prej še ena....bom malo pobrskala in javim če bo treba
avtek
3 leta nazaj
Super bi bilo, če bi lahko uporabljali velik/male črke, veliko začetnico...
3 leta nazaj
To je nekako stvar kozmetične narave in izgleda ... logotip je z malimi črkami, zato je nekako vse skupaj v malih črkah. Tako je že dolgo časa. Vas to zelo moti? Zakaj?
12

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
mojalbum
Tukaj za pomoč.

kraj Ljubljana
email
telefon 059 060 881 059 060 881

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju