39 komentarjev

oglas-se
11 let nazaj
Veliko izbire. Se splača malce pobrskat. Se najde lepih in ugodnih izdelkov. Prodajalka pa poštena, zanesljiva in prijazna oseba, pripravljena na dogovore. Hvala. Priporočam! :)
maksidavid
11 let nazaj
Jaz sem pa kupila doma narejene copatke in sem čist navdušena, pa otroci tudi :) Super prodajalka, hitra, fleksibilna, vse naj naj :))
leptir
11 let nazaj
hvala,hvala Tudi z vama se da vse zmenit
petracr
11 let nazaj
Jaz pa prav nič nisem navdušena. Sem rezervirala lego kocke, prosila za naslov kamor lahko pridemo iskat kocke in ne duha ne sluha o naslovu, samo sporočilo da se lahko dobimo oz dobijo moja prijateljica ki bi šla kocke iskat in oni pred neko trgovino v SG. Če pa človek ne more dobit naslova kamor naj pride iskat rezervirano stvar, pomeni da prodajalka kaj skriva.... Lep pozdrav, Petra
biba11
10 let nazaj
no petracr jas osebno tudi ne vozim vsakega ki bi hotel kaj kupi domov ker tam nima kaj iskat razen stalnih kupk,in leptir je meni že veliko stvari podarila in mislim da je poštena in nima kaj skrivat mogoče pa misliš da skriva kakšno graščino in bi tvojim očem ostala skrita?
lanica
10 let nazaj
Ravno prejeli in sprobali ČUDOVITE copatke,hvala do naslednjič :) prodajalki pa tudi pohvale za prijaznost, zaupanje in hitrost :)
KKM
10 let nazaj
Hvala za prečudovite copatke, hitrost in prijaznost, se sigurno še vrnemo :) Sm videla da imate tudi 2 nova motiva, žabico in žirafo...tudi ti so zelo lepi!
leptir
10 let nazaj
ja,žabice so res lepe. Samo sem se namatrala zraven, da sem pogruntala. hvala,hvala.... Tudi vam za prijaznost.
Anancica
10 let nazaj
Tudi mi smo narocili copatke in smo navduseni, posebna pohvala pa tudi za hitrost!
leptir
10 let nazaj
anancica hvala tudi vam, prijazna ... priporočam
gosenica
10 let nazaj
zelo prijazna, hitra, ustežljiva prodajalka:) priporočam nakup!
gosenica
10 let nazaj
se opravičujem ustrežljiva:)
zanus
10 let nazaj
Tudi mi smo prejeli čudovite majčke, lepo dišeče, vse pohvale gospe, je zelo hitra in prijazna - z veseljem se še vrnemo po stvari v vaš album. Hvala!
timsito
10 let nazaj
Tudi jaz se pridružujem komplimentom...prejela tako lepa oblačila,da sem brez besed! Hvala!!!
123

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
kraj koroška

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju