20 komentarjev

darjairis
8 let nazaj
zelo prijazna prodajalka,hitro se odzove in pošlje kot je dogovorjeno. zelo lepe stvari in ohranjene.PRIPOROČAM NAKUP,NEBO VAM ŽAL
katatjuta
8 let nazaj
Tudi jaz sem zadovoljna ..prodajalka je zelo prijazna, hitra, fleksibilna in korektna :) LP!
ingipingi
8 let nazaj
ne bi rekla da se hitro odzove,jaz sem pod njene komentarje pisala 1 mesec od tega in me še ni kontaktirala,sploh se ni odzvala za prodajo
lejcika
8 let nazaj
Mislim, da to ne drži. Že pred mesecem sem vam pod vaš komentar , kjer ste rezervirala stvari, napisala tole, citiram:"Oprostite, ponavadi kontaktirajo preko emaila, seveda lahko pa tudi tukaj. Napišite kaj bi rada kupila, pa se dogovoriva za ceno in način pošiljanja." Ampak na to niste ničesar odgovorila. Kako naj vem, da ste še zainteresirana. Tako kot sem vam napisala, se ponavadi, če ste resna za nakup, o ceni in načinu plačila dogovarjamo preko zasebne pošte, da ne razkrivate svojih podatkov.
ingipingi
8 let nazaj
ja sej sem vam pisala da sem zainteresirana za nakup pa potem mi vi niste nič odgovorila na moje zs
matejci1978
8 let nazaj
JAZ SEM ZELO ZADOVOLJNA SPRODAJALKO,TREBA JE ŠE KONTAKTIRATI PREKO ZS-KOT JE G.LEA NAPISALA,,,,TAK ,DA MISLIM DA TO GLIH NE BO DRŽALO,DA SE NE ODZOVE ,,,POHVALE VREDNA,PRIPOROČAM NAKUP,KER SE ODZOVE 100%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lejcika
8 let nazaj
Potem pa sva se narobe razumeli. Ne vem ponavadi mi vsaka napiše na moj zs. Če ste vajena takega načina, potem pa se opravičujem in bom z vami kontaktirala preko vašega zs.
ltesa
8 let nazaj
In jaz se pridužujem pohvalam!Super prodajalka,zelo hitro se da zmenit,drži se dogovorjenega,oblačilca so čedna,odlično ohranjena,....Kaj še-ja-HVALA!
tina52
8 let nazaj
Vsa pohvala prodajalki.Izredno prijazna,komunikativna in razumevajoča ter hiter odziv.Oblačilca pa kot nova,če ne še lepša. Lp
tjassy
8 let nazaj
Tudi z moje strani pohvale prodajalki, oblačilca so lepa in vse poteka kot se dogovoriš. LP
bramaza
8 let nazaj
Zelo zadovoljna s prodajalko oblačila skoraj kot nova! Vse pohvale! Priporočam nakup!!
nikanina
7 let nazaj
tudi jast same lepe pohvale ,zelo razumevajoča ,prijzna in zanesljiva mamica ,priporočam v vsakem pogledu , lp ,hvala
lejcika
7 let nazaj
Hvala za vaše pohvale, če ste ve zadovoljne, potem sem tudi sama. Hvala.
lilyig
7 let nazaj
Ga.Lea, stvari sem dobila in sem zelo zadovoljna.Vse je ohranjeno,kvalitetno in kaj naj rečem,še bom ostala vaša zvesta stranka.Hvala za prijaznost,hiter odziv in ostanite to kar ste!!!!!!!!! Srčne pozdrave!
12

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju