forum: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12251&besede=goljat%20testenine

TESTENINE, LASAGNE, RIŽOTE, NJOKI, KANELONI

Testenine kuhamo v veliki količini slane vrele vode.

Na osebo računamo 100 g testenin in 80 g riža.

Kuhanih testenin nikoli ne prelivamo z mrzlo vodo, prav tako olja pred kuho ne dodajamo v vodo, ker ga je par kapljic premalo, da bi kaj pomenilo (pomenilo bi, če bi oblil vsak košček v celoti).

Testenine shranjujemo v hladilniku tako, da jih pokapamo z oljem, ko so kuhane in dobro odcejene, premešamo, obdržijo se par dni. Segrejemo jih v vreli vodi, na hitro.

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju