29 komentarjev

siviljstvo
12 let nazaj
Zanimive in lepe voščilnice. Moje voščilnice si lahko ogledaš http://www.mojalbum.com/siviljstvo
dorisce
12 let nazaj
Zelo zelo lepe čestitke!!!
joli
12 let nazaj
čestitke so ful lepe!obleke,srajčke,hlačke,...ful zanimive in se mi zdi ,da je dosti dela z njimi a ne?a jih prodajaš,kje?
zbelca
10 let nazaj
Čudovite vse!
nevenka52
10 let nazaj
Janja, krasne stvari ustvarjaš. Moram priznati, da so me tvoji izdelki tako navdušili, da sem še sama poskusila...hvala ti
mojcii7
10 let nazaj
Ful lepi izdelki!!! ♥ Lp
polonaustvarja
10 let nazaj
Krasne voščilnice, čeveljci pa itak zmagajo ;)
UstvarjalnaSi
10 let nazaj
Janja pozdravljena, ko sem gledala albume, sem naletela na vaše izdelke. So mi zelo všeč in bi vas rada povabila da jih objavite na http://www.ustvarjalna.si. To je nov portal kjer se zbirajo ustvarjalke in nudi veliko informacij (ustvarjalke objavljajo svoj izdelke, objavijo postopke izdelave da delijo svoj znanje z drugimi, objavijo če organizirajo kakšen ustvarjalni tečaj ali delavnico, objavljeni so zanimivi in novi materiali za ustvarjanje...) Seveda je uporaba in objava vsega brezplačna. Bom vesela, če se nam pridružite. Lepo ustvarjajte še naprej in lep pozdrav, Urška
Enia
10 let nazaj
Zelo lepi izdelki, si lahko kar za vzgled vsem nam ostalim. Naj ti nikoli ne zmanjka idej.Pozdravček. (dovolila sem si tikanje, upam, da lahko)
janja10
10 let nazaj
Hvala vsaki posebej :)).
ZakladnicaAnama
9 let nazaj
Krasni izdelki
janja10
9 let nazaj
Hvala
ALLJ
9 let nazaj
Moj poklon Janja. Ko si želim spočiti oči, obiščem tvoj album. Vedno znova si polna idej, ki jih izpelješ do popolnosti. Zame si carica ;)
janja10
9 let nazaj
Oooo hvala :)
12

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
email

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju