Bok! Zmagovalna krona je ponovno zamenjala lastnico. Z dvema zaporednima mesečnima zma

Bok!

Zmagovalna krona je ponovno zamenjala lastnico. Z dvema zaporednima mesečnima zmagama si jo je prislužila Jerneja, ki je leto 2007 tako začela v vrhunski formi, presenetljivo pa z dvema mesečnima porazoma preseneča Natalijina kriza. Kako pa je vse skupaj potekalo?

Decembrski turnir, ki je bil delno izveden v predprazničnih dneh prejšnjega leta, se je izkazal za časovno prevelik zalogaj, saj je bilo na vrsti pet iger Človek ne jezi se in vedno dolgotrajen (dolgočasen:)) Monopoli. Odigrane so bile le štiri partije igre, izumljene davnega 1907/1908 in takrat imenovane "Mensch ärgere Dich nicht", igro Monopolija pa smo po skupnem dogovoru prestavili za nedoločen čas. V novo leto smo tako vstopili brez decembrske zmagovalke.

Dobili smo jo šele na januarskem turnirju, ko je kljub nesodelovanju v zadnji partiji žlahtni naslov osvojila Jerneja. Zmaga ji je očitno vlila dodatno samozavest, saj je zasedla prvo mesto v zahtevni igri Spomin, v kateri nismo (kot ponavadi) iskali pare, ampak trojice. Čeprav je pri tem izgubila nekaj energije in je v partijah 4 v vrsto zabeležila kar 3 poraze, je postala tudi januarska zmagovalka. Pot do tega pa vseeno ni bila tako enostavna. Za krono sta se namreč potegovali tudi Andreja in Patricija, saj sta po obeh igrah zbrali prav toliko točk. O zmagovalki so tako odločale dodatne partije 4 v vrsto. Jerneja se je kljub slabemu izkupičku prejšnjih iger vrnila v odlično formo in zasluženo domov poleg krone odnesla tudi velik kup čokoladic.

Naslov mesečne zmagovalke je tako prvič v zgodovini turnirja dvakrat zaporedoma osvojila ista igralka. Jerneja, čestitamo!

Lp, Simona

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju