Na NOVEMBRSKEM turniju smo se imele super. Zamenjale smo lokacijo in se preselile v

Na NOVEMBRSKEM turniju smo se imele super. Zamenjale smo lokacijo in se preselile v rivalsko Šiško. Čeprav me je malo skrbelo, da se bo ponovilo nasilje z Rožnika (umor z nožem med tolpama s Fužin in Šiške), smo se kar nekako znašle v novem okolju.

Z Bratranko sva šle direkt z enga biznis sestanka in ugotovili, da v bistvu sploh ne veva kateri blok je pravi. Ko sva se dokopali do te informacije sva se znašli pred novimi izzivi: vrata se odpirajo v drugo smer - in 1/2 Dvojčic je skor skurla gumb za odpiranje vrat. Morda je bil to vzrok, da nama kasneje ni povedala, da niso doma v 6 nadstropju, kot to piše na zvoncih, ampak v drugem. In sva se z Bratranko peljale v 6. štuk in iskale pravo stanovanje...Hja, jih ni bilo tam doma. Zopet sva se mogli odpeljat nazaj v drugi štuk s SODIM dvigalom - ja prav ste prebrali, saj imajo tudi LIHO dvigalo. Kaj takega srečaš samo v Šiški.


No, po uvodnih zapletih in razkazovanju domovanja obeh polovic Dvojčic in njihovih prijateljic ter čakanju na preostale zmagovalke, smo najprej pregledale naš Statut in ga dopolnile. Slavnostni podpis statuta Turnirja bratrank bo na naslednjem turnirju.


Turnir meseca novembra smo začele s SCRABLOM. Igra je bila zanimiva. Imeli smo nekajzanimivih besed... Nato je sledila TOMBOLA, kjer je vse odvisno od sreče. Te pa je primanjkovalo 2/2 Dvojčic in zato je izgubila...Čeprav smo zadnjo igro tombole razveljavili zaradi nepravilnosti v žrebu številk, je vseeno zasedla skupno zadnje mesto. Več o tem bo poročala naša statističarka 1/2 Dvojčic.

Po fotografiranju z zmagovalko meseca NOVEMBRA 1/2 Dvojčic smo se jaz, Bratranka in Najšibkejši člen odpravile vsaka na svoj dom. Med čakanjem na 22ko sta nas Dvojčice zabavale s poziranjem na oknu. Po začetni zabavni vožnji s trolo, je postalo dolgočasno, ko je najprej izstopila Bratranka, nato pa Najšibkejši člen, čeprav je bil voznik trole kjut (kaj ne Najšibkejši člen?!). Pot do Fužin pa se vleče...


KOT VEDNO - imele smo se fajn, komaj čakam na slike.

Patricija z novim vzdevkom VIVA ZLOMKA. :)

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju