6 komentarjev

bolhagirl
9 let nazaj
Stvari pošljem po pošti, poštnino plača kupec po ceniku, ki ga ima pošta. Lahko pošljem z odkupnino, vendar to pride kupca dražje, saj si pošta zaračuna cel kup storitev :-/. Lahko pa pošljem kot navadno, v tem primeru mi nakažete na TRR (ceno +poštnino), imam KLIK, tako da je nakazilo vidno takoj oz. pri drugi banki naslednji dan in takoj ko je nakazano, oddam na pošto. Lahko pa se tudi dogovorimo za osebni prevzem kje v Savinjski oz. v Velenju. LP :)
bolhagirl
9 let nazaj
Pa še to : če se v komantarjih sprašuje po velikostih, ohranjenosti, ceni....to NE POMENI da je artikel avtomatsko rezerviran. Kot rezervacijo vzamem izključno in samo REZERVIRAM ( in seveda vse izpeljanke kot so : rez., dej mi na stran, rezerviri mi, tudi v kakem bolj čudnem narečju, če seveda lahko dokažete da napisano pomeni rezerviram :P) Hvala za razumevanje in lp!
nina1983
9 let nazaj
ste zelo prijazna, korektna in zaupanja vredna prodajalka!! stvari so zelo lepo ohranjene, skratka priporočam nakup!!!! še še kej oglasim... lp ;))
bolhagirl
9 let nazaj
Hvala, tudi vi ste super! :))
Biona
9 let nazaj
Se pridružujem mnenju Nine1983, hvala, lp.
oglas-se
8 let nazaj
Še jaz pohvalim gospo, sem pozabila pustit pečatek na vašem zidu... Zelo prijazna, poštena, super oseba. Vsekakor priporočam sodelovanje. Hvala. :)

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
Poteka obsežna nadgradnja strežnikov; možne so motnje v delovanju portala. Morebitne napake prosimo sporočite administratorju.

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju