9 komentarjev

kutika
7 let nazaj
jaz sem z gospo pod katerim imate slabe uzkušnje imela pozitivne in veliko drugih mamic, ki se ji je na zi zahvalilo, tako da lepo prosim, ne blatite zaradi fošarij!
7 let nazaj
...
jasna21
7 let nazaj
jaz pa z gospo modra vrtnica nisem imela dobre izkušnje,rezervirala dosti cunj pustila svoj naslov,denarja pa nikoli dobila.hvala bogu da nisem poslala.tako da kutika ne obtožujte človeka da laže!obstaja sigurno še kdo ki nima dobro izkušnjo z omenjeno hinavko.
kutika
7 let nazaj
jaz sem povedala svojo izkušnjo in svoje mnenje, kako pa je z drugimi mamicami pa bodo povedale svoje izkušnje, mi je žal da ste imeli slabe, jaz sem imela sreč dobro.Videla pa sem od gospe profil, da je še dosti mamic imelo pozitivno izkušnjo, zato sem tako sklepala.
7 let nazaj
drugo je povedati svoje mnenje,drugo pa človeka obtožit da laže samo zato ker ste vi pač NA SREČO imela dobro izkušnjo.jaz verjamem da vsak z isto osebo lahko doživi tako pozitivno kot negativno.
barbaraaa
7 let nazaj
kako me lahko obtozite samo za to ker vi imate pozitivne iskusnje z njo. moja sestra žal nima dobrih iskusenj. malo si poglejte profil modre vrtnice. sama sebi je pisala zahvalo za paket. samo da z imenom tayanik. ne vem kaj naj si clovek misli da oseba sama sebi napise hvala za paket. vrjetno pa modra vrtnica( tayanik) na veliko kupujo od vas za to jo branite. zalostno. za vsakega se najde palica
evelyn1
7 let nazaj
Jaz vam to tudi vrjamem....gospa kutila tudi mene ste napadli ko je gospa ceneje me gre na vaso stran napisala da ima slabo izlusnjo z mano, ker nisem prevzela njenega paketa, a kljub temu vrnila denar za stroske...ste napisala da nimam denarja in da ni prav kaj pocnem! Preberite raje obe strani sele nato obtuzujte!!!!
evelyn1
7 let nazaj
Mislim pa da je gospa pisala sama na svoj zid je pa absurd....barbaraaa upam, da sestra ima kakno dokazilo in boste cimprej razresile kot je treba! Lp
blumyka
6 let nazaj
tudi jaz imam zelo slabo izkušnjo s to kupko Tayanik-modra vrtnica, dolžna mi je 40 eur za voziček, katerega sem ji še poslala na svoje stroške, ker je tako jamrala da nima denarja. Zelo nepoštena kupka!!

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
spletna prodaja podalškov

kraj ljubljana

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju