4D1970Poljane

4D1970Poljane

pošlji sporočilo

2 komentarja

4D1970Poljane
1 leto nazaj
Drage sošolke in sošolci! Zelo sem vesela, da smo se včeraj zbrali v tako velikem številu. Prišlo nas je 19, nekaj jih je manjkalo zaradi zdravstvenih težav ali nujnih obveznosti. Posebna popestritev je bil naš profesor filozofije, Valter Mutalen in hvala Životu, da ga je povabil. Močno upam, da se bomo srečevali bolj pogosto in dogovorili smo se, da bi bilo naše naslednje srečanje na kavi ali čaju že okrog 10.januarja 2017. O točnem datumu, uri in kraju srečanja boste obveščeni. Obljubila sem seznam z našimi podatki, ki vam ga pošiljam v prilogi. Do našega naslednjega srečanja se imejte lepo, Biserka PS: Če ima kdo kakšne podatke za Marijo Oblak Borštnar ali Marjeto Rakovec Dolinar naj mi to sporoči.
4D1970Poljane
1 leto nazaj
Drage sošolke in sošolci!
Danes je bilo zelo prijetno na našem druženju. Dogovorili smo se, da se naslednjič dobimo 8.marca ob 10.30 v Sokolu. Vas bom pa še pravočasno spomnila na srečanje.
Seveda bom vesela tudi kakršnekoli druge pobude, tudi popoldansko pivo ni slaba ideja in naj ga sošolci organizirajo, sošolke pa pridemo zraven.
Lep pozdrav vsem,
Biserka

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

prijava


napaka v polju