11 komentarjev

23tina
7 let nazaj
Zaradi nezadovoljstva ene od kupk, vas obveščam da od sedaj naprej prodajam samo cele albume izjemoma tudi tisti,ki nakup potrdi v roku ene ure. Uporabnici,ki je imela stvar rezervirano in sem jo prodala naprej, se še enrat opravičujem.
DOLORESS
7 let nazaj
Hvala za opravičilo.Pozabila ste napisati da ne prodajate stvari po vrstnem redu rezervacij, ampak prodate stvari tistim ki kupijo več stvari.Čeprav je bilo z moje strani javljeno da kupim, ste stvari prodala naprej.Zakaj ste mi potem sploh napisala če bom imela jaknico.še tisto prodajte naprej,če ste ostale stvari .Res zelo nefer prodajalka.
23tina
7 let nazaj
mislim ste pa res...ne vem kolikokrat se vam opravičim, pa še kar psihirate. zaradi ene slabe izkušnje me takoj označite za nefer prodajalko...g. Doloress uživajte v svojem svetu,kjer nihče ne dela napak.
violica
7 let nazaj
sporočam, da je gospa zelo prijazna in vredu prodajalka, vse se da lepo dogovoriti in je korektna, je pa odločitev prodajalca komu in kaj bo prodal - moje mišljenje, upam, da boste zadevo uspešno rešile :) tudi gospa DOLORESS je zelo vredu :)lepo pozdravljene ::))
DOLORESS
7 let nazaj
Vsi delamo napake,vendar me je najbolj razjezilo da ostalo ko sem rezervirala prodate, jaknico mi še pa ponujate,Vem da lahko prodaste komur koli samo potem pa drugič ne pišite,če bom vzela.če potem daste drugi in nazadnje ponujate kaj vam ostane. Sem že z velikimi sodelovala in se držim dogovorjenega.
tajana001
tajana001
7 let nazaj
hvala, super prodajalka, zadovoljna:))
C3b3l1ca
7 let nazaj
Same pohvale prodajalki. Večkrat kupila oblekice, ki so prelepe. Vsem priporočam nakup.
nasapikica
7 let nazaj
tudi jaz se podpišem pod mamice,ki Tino oblivajo s pohvalami!!!prelepo je;)...moja Kaja je pa kot cukrček v oblačilih;);)hvala lepa!!!ko bi jih bilo še več takih;)
23tina
7 let nazaj
hvala punce,me veseli da ste zadovoljne :-)
violica
7 let nazaj
prejela zelo lepa, dišeča oblačila in priporočam nakup :)
tajana001
tajana001
7 let nazaj
cotike dišijo,ohranjene, priporočam:))

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju