Moja črna lista
1 / 1

moja črna lista

Tudi sama sem bila sedaj prvič razočarana pri nakupu..saj vem, da ne moreš pričakovati novo..a da ne poveš napak ali poslikaš,ko prodajaš..tega pa ne zastopim..saj sama sem poštena in je povsod napisano,kako je ohranjeno in poslikano - saj je meni najvažnejše zadovoljstvo kupca! :-)

*kuhna* - skrite napake, katere niso bile napisane oz.povedane ali na sliki vidne..naj bi bilo lepo ohranjeno..a sama bi v takšnem stanju podarila, a še to povedala, da so res v slabem stanju..(popokano usnje na predelih, ježki takšni da jih lahko kar zamenjaš-strgani/odparani in odlepljeni na polovici in se komaj kaj zalepi, na predelih podrajsano).

**jessy32**- večkrat rezervirala stvari, a nikoli ne pride do plačila.

*polona21-- rezervirala, podala mere za nosečniške hlače (pas in notr.dolžina hlačnice)+podarila kjutkano majico..ni bila zadovoljna, saj niso bile prav - torej, podala sem mere, a niti zmerila ni prej..poleg tega se je prebarvala majica, katero sem poleg dala..sem rekla, naj vrne nazaj...a to ni način, saj če si sama vzamem čas in zmerim, se spodobi, da kupec prej tudi zmeri, drugače ne vem, v čem je smisel?! Majica pa je takšna, da je ni želela nazaj poslati..

**hanny** neresna rezervatorka..rezervira in se ne javi, niti ne odpiše..in to že dvakrat! ---> ne poslujem več z njo!


Barbx--ne pove o ohranjenosti (trdi, da je brez madežev)--sama dobila krilo z 3 madeži, vidnimi..in čakala na paketek 10dni..trdila, da je že poslala..a potem šele čez 3dni res poslala..ptt računa VEČ..totalno nezadovoljna z odnosom!

Sasko1234- 14dni čakala na denar..najprej znižala ceno na res majhno, kot so ponudili..nato čakala in rekli, da bodo plačali, potem poslali...skoZ eni izgovori..

Marjana50- ne poslujem več..veliko stvari rezervirala..ko naj bi prišlo do plačila..nobenega odgovora/odziva..ni problema, če se spremislila kdo, a da niti odgovora ne dobim.

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju