4 komentarji

E-E
7 let nazaj
Pozdravljeni! Kombinezon je še na voljo, ja. Je iz nepremočljivega materiala, ja, čeprav ne iz tistega prav "smučarskega". Ne vem kako naj napišem, vendar ni tisti material, ki je kot blago, ki takoj premoči, na zelo mokrem snegu bi pa verjetno tudi premočil po določenem času. Mi nismo bili nikoli mokri v njem.... Lp, E.
E-E
7 let nazaj
mišljeno kot zasebno.....
zorrica
7 let nazaj
Zaradi selitve VELIKA AKCIJA. 20% popust na vse stvari. Pri nakupu 30 oblačil po 0,50 eur (ali zneska 15 eur) CENA SAMO 10 EUR. Pohitite, rezervirajte pod sliko. Napišite mi kaj potrebujete, ker imamo tudi puzzle, gugalnik, .... samo nismo vsega fotografirali. Lp
zorrica
7 let nazaj
Totalna razprodaja vseh stvari. Stvari so zelo dobro ohranjene, cena bo res minimalna (par eur). Zaradi selitve bi radi dali stran čimveč stvari. Imamo ogromno stvari za dojenčka, od banice, nahrbtnika, puzzle pene, gugalnika, dvojne postljnine (1 čisto nova - kovtri, vzglavniki), stolček za kopanje, in še in še... Ker imamo res veliko dela s selitvijo, samo osebni prevzem. VREDNO OGLEDA, SAJ DOBITE VSE ZA MINIMALNO CENO. Smo iz Savinjske (med Mozirjem in Velenjem). Lahko pokličete na gsm: 040/734-977. Našlo bi se tudi kaj drugega za prodajo. Npr: kosilnica, ki je v granciji s papirji, mi nimamo časa jo nesti (se selimo v tujino)...samo 5 eur, itd.

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju