Selenit

Selenit ima sprejemljivo energijo, pripada Luni in elementu vode. Verjame se, da Selenit nosi vtis vsega, kar se je zgodilo na planetu Zemlja.

Prozorno biserno beli Selenit je odličen kristal za spiritualne aktivnosti, prinaša globoki mir in zadovoljstvo duše. Izvrsten je za meditacijo in spiritualno delo, saj v sebi nosi nebesno energijo. S svojimi svetlimi in prozornimi toni omogoča pronicati v srž problema, urediti nered in razrešiti probleme.

To je prastari mineral in je eden od najmočnejših kristalov za nove vibracije na Zemlji.

Selenit daje telesu veliko energije. Odličen za ravnanje hrbtenice, ki ji daje elastičnost in zdravi bolezni povezane s hrbtenico. Preventivno ščiti pred epileptičnimi napadi. Stabilizira vegetativni živčni sistem. Nevtralizira zastrupljanje z živim srebrom in zobnih plomb in delovanje prostih radikalov. Krepi ustvarjanje mleka pri doječih mamicah. Blaži napetost in krče mišic ter ustavlja rast prostate.

Selenit lahko prebudi zaščito iz angelskega kraljestva in ravno tako prežene negativno energijo. Selenit lahko premakne energijske blokade iz fizičnih in eteričnih telesih, zato je močno priporočljiv pri energijskih, spiritualnih in šamanskih zdravljenjih. Selenit je kristalizirana oblika mavca. Gramatura selenita daje sijoči lesk, ki poteka vzdolžno po palci, kar ustvari čudovit vizualni efekt.
Mogočna vibracija selenita odpira grleno in višje čakre in je odličen za meditacijo ali spiritualno delo. Selenit pomirja in prinaša globok mir, in ponuja dostop do preteklih in prihodnjih življenj. Selenit prinaša mentalno jasnost, čisti zmedo in razkriva širšo sliko onstran problemov.

Na voljo v obliki mila, palice ali palice s špičko - primerno tudi za piling telesa z oljem, saj odlično odstrani odmrlo kožo.

cena: 10€

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

foto

dodana
25. marec 2017
ogledov
210

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju