Evo na dan 2.6.2007 Sem postavil še en mejnik v moji rekreativni kolesarski karieri ...Moj

Evo na dan 2.6.2007 Sem postavil še en mejnik v moji rekreativni kolesarski karieri ...Moje veselje je neizmezno še posebno zaradi tega ker sem podrl nekaj let stari rekord v ( Neprekinjeni vožnji ) ki je do tega dne znašal natanko 101 km.

Začel sem nekje ob 7.30 uri zjutraj v rahlem dežju in sem šel po trasi kranj -škofja loka-smlednik-tacen-voklo -prebačevo in nato sem začel voziti med kranjem in smlednikom ene štirikrat gor dol pa tam okoli voklega in prebačevega .V zadnjem delu sem šel še eno krožno za konec prebačevo -smlednik - mavčiče -kranj smlednik...Torej več ali manj sem fural v teh krajih ! Vmes sem gledal tako da sem tam okoli smlednika fural tako da se mšel tudi malo navzgor da se mvso zadevo še otežil.

Kar se tiče vremena sem recimo prvih 85 km vozil po razmočenem asfaltu in na trenutke se je tudi močno ulilo .No zadnjih 20 km me je pa končno pozdravilo tudi sonce ,toda še vedno je rahl opršilo ,toda na nekaterih delih se je vsaj cesta usošila in je bilo takoj nekoliko lažje kolesariti . Tukej je pa moja prva fotka ko sem že prišel domov in se dobesedno zleknil na stol in začel razmišljati kaj mi je danes uspelo .Torej to je rekord ki na moji lestvici velja za tretjega najboljšega v moji statistiki .
OP.Za povečavo klikni šeenkrat na sliko !

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju