Po koncu tekem smo se odločli, da si vzamemo še 2 dni "pravega" dopusta brez navijaških ob

Po koncu tekem smo se odločli, da si vzamemo še 2 dni "pravega" dopusta brez navijaških obveznosti. Navsezadnje smo pripotovali 2000km daleč v Španijo, greh bi bil, da ne bi preizkusili tukajšnjega morja.

Tako smo 2 dni uživali na 14km dolgi peščeni plaži, ki smo jo imeli takorekoč zase. Morje je bilo ves čas valovito zahvaljujoč vetru, ki je neprestano pihal in tako tudi preprečaval, da bi se na soncu preveč pregreli.

Malo smo si oddahnili od košarke in se raje posvetili drugim žogam: nogometni in odbojkarski. S sabo smo imeli sicer tudi košarkarsko in na naše presenečenje so bila igrišča precej na gosto posejana po celem predmestju. Še eno presenečenje pa je bilo, da igrišča pripadajo stanovanjskim blokom in so ograjena z visokimi ograjami. Ista zgodba je bila z neštetimi bazeni po celem mestu. Seveda v petih dneh nismo videli nikogar, ki bi igrišča ali bazene uporabljal.

Nasploh so Španci zelo len narod in so celo nas, dežurne lenuhe, malo presenetili. Za ilustracijo.: prvi dan v kampu, vstanemo 7:30 in se odpravimo v trgovino po kruh. Ko ob 8:00 najdemo trgovino presenečeni ugotovimo, da se odpre šele ob 9:00. Ne da se nam čakati, zato se odpravimo nazaj proti kampu. Pred kosilom se še 1x odpravimo v trgovino in ponovno nas čaka presenečenje. Trgovina je od 14:00 do 17:00 zaprta zaradi sieste. Pa saj to ni res!! Saj cel dan prespijo!! Toliko o pregovorni "temperamentnosti" Špancev :)

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

foto

dodana
18. september 2007
ogledov
152

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju