Počitniški tečaj Kranjska Gora 2021

12

3 komentarji

Fan Vit-As
3 leta nazaj
Pozdravljeni starši
Današnji ponedeljek je minil prehitro in tudi aktivno. Imeli smo lepo vreme in toplo vzdušje. Vsi smo bili zelo pridni :-)
Sporočam vam, da so restavracije, ki nudijo TO GO hrano zelo obiskane (posledično so dolge vrste). Ostajamo še vedno, da hrano za smučanje pripravite vi in jo imajo otroci v nahrbtniku. Mi se za malico odmaknemo od smučišča in jo pojemo pri avtobusu, kjer se lahko otroci usedejo na rob boksov za prtljago. Na smučišču je povsod gneča in je hrano težko pojesti!
Otrokom dajte veliko tekočine, da ne bodo dehidrirani. Vsaj liter pijače!
Pomembno je tudi, da otroci "čuvajo" večdnevne karte, ker jih moramo na koncu vrniti.
Lep pozdrav, Jani
Fan Vit-As
3 leta nazaj
Dober večer
Včeraj in danes smo veliko delali na tehniki smučanja in na koncu dneva tudi vzdržljivosti. Sneg je od 12. ure južen in od smučarja zahteva veliko zbranost in vzdržljivost. Ves dan nas spremlja sonce in topelo vreme.
V petek ne bo možno izpeljati nikakršnega tekmovanja, saj so "koronske" razmere zelo nejasne. Še sami žičničarji ne vedo, kaj bo sledilo po petku! Večdnevnih kart se ne da več kupiti.... Na smučišču je gneča in včasih kar kaotično. Za otroke se zelo trudimo, da od tečaja odnesejo čim več znanja in lepih spominov.
Vsem še enkrat najlepša hvala za prijavo otrok v naš zimski tabor.
učitelji: Jani, Jože, Marjana, Danni in Kristjan.
Fan Vit-As
3 leta nazaj
Pozdravljeni starši
Hvala za izvrstno zimsko pravljico, ki smo jo spisali z vašimi otroci. Brez njih in vaše pomoči je nebi nikoli bilo! Vse je "štimalo" in super smo se ujeli. Upam, da se vidimo še kdaj tako ali drugače ...
Lep pozdrav in srečno.
Jani

Na zadnjih slikah so izgubljeni predmeti, ki so ostali na avtobusu po opravljenem taboru. V kolikor je kakšen predmet vaš, mi pišite: jani.muha@os-trzin.si

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

oglas

dodan
18. februar 2021
fotografij
74

priporoči

Vpiši email prijatelja, kateremu želiš priporočiti album. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na album


slikovna povezava na album

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju