13 komentarjev

Masari
7 let nazaj
....prodam...
Masari
7 let nazaj
se hecam...
miseka
7 let nazaj
Masari, vas pokličem danes pozno popoldan oz. proti večeru. Lp
karmena
7 let nazaj
paketek sem vam poslala 5 maja vi pa se sploh ne javite, vsaj sporočite če ste ga prejeli
Masari
7 let nazaj
nic ni prislo
karmena
7 let nazaj
ste že uspeli preverit
karmena
7 let nazaj
ŠE VEDNO MI NISTE ODGOVORILI ČE STE PREJELI OBLAČILA ALI NE. NE RAZUMEM VAS ČE NE ŽELITE OBLAČIL JIH POŠLJITE NAZAJ VSAJ ODGOVORILI BI MI LAHKO. NAJPREJ STE SAMI VZTRAJALI PA ŽELITE PO PREVZETJU PLAČATI SEDAJ PA JE ŽE 13 DNI PA NOBENEGA ODGOVORA. MENI ČE BI KDO POSLAL PAKET IN GA NE BI PREJELA BI SE POZANIMALA ŽE ZARADI SEBE KOT TUDI ANGAŽIRANJE DO PRODAJALCA. DOSTI KUPUJEM IN PRODAJAM PREKO SPLETA PA TAKŠNE IZKUŠNJE ŠE NISEM IMELA KOT PRI VAS.
Masari
7 let nazaj
5 dni nazaj sem preveril in ni nic.....kaksno izkusnjo..
karmena
7 let nazaj
PAKET JE BIL NA VAŠI POŠTI............ ODSVETUJEM POSLOVANJE NO VSAJ JAZ SEM IMELA ZELO SLABO IZKUŠNJO Z GOSPODOM
Masari
7 let nazaj
Smo ze narocili pri vas,vendar cunje niso bile taksne,kot ste to zavajali z vasim oglasom....podatki niso bili tocni .....no ,sedaj mi je lazje.Smo pa iz Lj..
karmena
7 let nazaj
pozdravljeni, pri meni še niste vzeli oblačil vi osebno nikoli, z ostalimi kupci pa nikoli nisem imela težav je bilo vsakemu vse tako kot je pričakoval ali še boljše do danes ni bilo nobene reklamacije ali težav. ne razumem pa kako veste kakšna so bila oblačila če paketa ni bilo na vaši pošti?????? podatki so bili popolnoma točni takšni kot ste mi jih posredovali. polglejte sploh ne bi bilo nobenih težav če bi vi meni sporočili da ste si premislili in bi paket poslali nazaj ali pa bi rekli da ga sploh ne želite in ste se zmotili, tako pa da ste me zavajali 14 dni in lagali sebi kot meni da sploh paketa ni na pošti jaz sem ga pa sedaj dobila od vaše pošte nazaj to pa je????? se za zamislit no pa vsee4no sva končala pa en lep sončen dan še naprej
karmena
7 let nazaj
pa še tole oblačila so dejansko takšna kot na sliki. kjer pa ni pa je opozorilo, cene so simbolične gre se zato, da se znebim odvečnih oblačil in stvari in da lahko nekdo v tej krizi poceni obleče svojega otroka.
karmena
7 let nazaj
sedaj ko sem videla kaj še druge mamice pišejo o izkušnji z vami pri prodaji mi je vse jasno. če vam morda ni kaj jasno pa poglejte mamino čvekalnico in upam da boste počasi končali z tem

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

prijava


napaka v polju