7 komentarjev

natortico
8 let nazaj
Najmanj neresna prodajalka, če ne še kaj drugega, bomo še videli... En mesec traja, da končno izveš, kam nakazat denar, ki sem ga nakazala, preko položnice, tako da imam dokaz. 14.10.2015 plačane tri stvari, vse z motivom FROZEN, ki jih do danes ni. 19.10. gospa Nastja Sulejmanović iz Velenja briše moj komentar, kje so stvari in se opravičuje, je bil sinek bolan. Takoj jutri pošljem, pravi. Danes smo 21.10., stvari še od nikoder!
natortico
8 let nazaj
24.10.2015 - stvari od nikoder!
natortico
8 let nazaj
30.10.2015 - se kar niste poslali!
markobrodnjak
8 let nazaj
bom tudi jaz ponovno napisala negativen komentar - sicer ga bo spet zbrisala, ampak bom vseeno - pajke ki naj bi bile nove in samo oprane je pošiljala prav dolgo časa - prišle so flekaste in okrasni šivi razparani - izgovori pa sinek bolan in podobno,.... skratka kot sem že večkrat napisala nikakor ne poslujte s to prodajalko.
natortico
8 let nazaj
No, danes smo 3.11., sploh se neoglasa vec, placala sem ji pajke frozen in dve kratki majici frozen. Imela je izgovore sinek bolan ja, isto. Cim bom imela pol ure casa, jo bom sla prijavit na policijo. Mogoce ze jutri. Ne bom je vec cakala.
natortico
8 let nazaj
23.11.2015 - o placanih stvareh ne duha, ne sluha. Prav tako se "gospa" ne oglasa.
7 let nazaj
ker vidim da je več takih ki je že imelo težave z maso88 sem se odločila da še tukaj pustim komentar.namreč pri meni je vse povprek rez.nato zavlačevala .nato je le rekla da nebo imela,ker je zelo na tesnem z denarjem in so se ji nabrale stare položnice.ma kot da nije to znala že prej za te položnice predno je rez. pa saj so baje stare položnice je pa ta čas tudi nekaj kupovala tu na m.a. pa pravi meni da je na tesnem z denarjem

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju