10 komentarjev

Damchy
12 let nazaj
mislim, da je vredno, da še tukaj napišem komentar - gospa (oz. gospodična) je super oseba, da ne govorim o oblačilih - so kot iz trgovine in takooo dišeča :) Absolutno priporočam nakup!
12 let nazaj
Oh hvala - to je možno samo v sodelovanju s tako enkratno osebo kot ste vi :)
elinaelina
12 let nazaj
Dobila lepo,dišečo tuniko:))Najlepša hvala za prijaznost:)))
TDTP
12 let nazaj
Tudi jaz sem dobila izjemno dišečo oblekico in darilo, najlepša vam hvala. Ste oseba pri kateri človek rad kupi in z veseljem še kdaj takšen nakup ponovim! lp
Nana-MB
12 let nazaj
Potrjujem kar so napisale moje predhodnice. Tudi sama sem dobila dišečo obleko in top, ter bila prijetno presenečena, saj sta v paketu bili tudi darilci. Zagotovo je Majcelina zanesljiva in zaupanja vredna prodajalka, ki si zasluži vse pohvale. Upam, da sodelujeva še kdaj. Lep pozdrav! :-)
majcelina
12 let nazaj
Hvala vam vsem :), vse ste nadvse prijetne, prijazne in sodelovanje z vami je pravo zadovoljstvo :)
BENJAMINKA
12 let nazaj
Tudi z moje strani vse pohvale prodajalki,lepa oblačila.
zalja
12 let nazaj
Majcelina, najlepša vam hvala za prelepo tuniko in oblekico. Oblačilca kot nova in dišeeeeča :-))) Sodelovanje z vami je bilo enkratno in še se bom vrnila, če ne drugega, da malo pokramljave :-)))
12 let nazaj
Danes prejela najboljši paket vseh časov.. Jaz se ne znam zahvaliti za stvari + darilo, jaz kaj takšnega še nisem videla, punce si lahko vzamejo zgled pri tebi res.. Vse kot novo, diši tako, da mi 1 ura vonjanja ni bila dovolj, vse pohvale, potrpežljivost, poštenost in 100% zanesljivost. Definitivno moja najljubša prodajalka!
marjetica121
10 let nazaj
Tudi jaz se pridružujem pohvalam, zelo lepa oblačila in prijazna prodajalka :-) hvala tudi za priloženo darilce ;-) PRIPOROČAM

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju