lili-anabel

lili-anabel

pošlji sporočilo

213 komentarjev

biba1234
10 let nazaj
kaj naj rečem, najlepša vam hvala za prekrasne stvari!! Majčke kot nove, če ne celo nove, prodajalka pa prijazna in vredna zaupanja! PRIPOROČAM, mi se še vrnemo:)
snowhite77
10 let nazaj
Prejeli čudovit paket,poln res praktično novih stvari.Vse kot ravnokar kupljeno in zelo ugodno.Priporočam vsekakor!!!Hvala za sodelovanje in prijaznost :)
torakiki113
10 let nazaj
Prejela enkratna oblačilca:)) Izredno sem zadovoljna z nakupom in sodelovanjem z lili-anabel!
anazara
10 let nazaj
zelo prijazna, poštena in zanesljiva mamica, hvala vam :)
nik-ella
10 let nazaj
prejeli čisto nove Nike supergice =) Zelo prijazna mamica, vse sva se hitro zmenili brez komplicirajnja =) Priporočam sodelovanje, še enkrat hvala za prečudovite supergice =)
Leea
10 let nazaj
Prijazna in poštena prodajalka!
Pecorella
10 let nazaj
priporočam! gospa zelo prijazna, hiter dogovor, oblačila pa kot nova! hvala za prijetno izkušnjo in še kdaj! :-)
hugo10
10 let nazaj
prejela,lepa oblačila,prodajalka pa hitra,prijazna in zanesljiva.HVALA.Priporočam
spik
10 let nazaj
Danes mi je uspelo osebno spoznati zelo prijetno mamico dveh tako lušnih punč, osebno sem prevzela enkratna oblačila, kot nova, brez kakršnekoli napakice, nič obarvano, zaprano, vse tipi top....Gospa je zelo natančna, tako da priporočam nakup ostalim mamicam, vsa oblačila katera prodaja so brezhibna, kot iz trgovine, razlika je le minimalna cena!!! Hvala za vse podarjeno!!!!
pofme
10 let nazaj
Zelo zadovoljna z najinim sodelovanjem in sploh s kupljenim: čudovita oblekica, brezhibno ohranjena. Toplo priporočam sodelovanje.
Mxxxx
10 let nazaj
Sem zelo zadovoljna z gospo in nakupom, hvala.
spik
10 let nazaj
Zopet zelo zadovoljna z gospo in prejetimi oblačili, vse je kot novo:)hvala za vse, pa še dostavila mi je
matejapv
10 let nazaj
Prijazna in zanesljiva mamica. Priporočam sodelovanje;)
zelenooka
10 let nazaj
prijazna,poštena,zanesljiva gospa,hvala za super sodelovanje,lp

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
1. Namer o nakupu ("rez.", "rezerviram", "kupim", vzamem" ipd.), zapisanih v komentarju pod sliko, ne upoštevam (jih brišem), če za le-te ni obenem poslano še zasebno sporočilo.
2. V zadnjem albumu vodim seznam uporabnikov, s katerimi ne sodelujem. Če se najdete na njem, boste razumeli, zakaj se na vaše komentarje in sporočila ne odzivam.
3. Vse predmete prodaje je mogoče po dogovoru osebno prevzeti v Ljubljani na Rudniku.
4. Vse predmete prodaje lahko pošljem tudi preko Pošte Slovenije po predhodnem nakazilu kupnine in stroškov pošiljanja po ceniku Pošte Slovenije na moj osebni račun. V tem primeru je najmanjša vrednost nakupa 10 € brez PTT. Način pošiljanja (navadno brez sledenja, s slednjem, s sledenjem in podpisom) izbere kupec. POZOR: Ne nosim nevarnosti neprispetja pošiljke, poslane navadno brez sledenja (beri: če se izgubi, kupnine in stroška poštnine ne vračam). Ker poštni uslužbenci ne smejo več dovoliti fotografiranja pošiljk po tem, ko nalepijo nalepko, vam pri pošilkjki brez sledenja ne morem predložiti nobenega dokaza o oddaji (gre žal za golo zaupanje). Še posebej za večje nakupe zato priporočam pošiljanje s sledenjem in podpisom.
5. Če v dveh dneh, ko so bili sporočeni podatki za nakazilo, na bančni račun ne prejmem kupnine, štejem, da kupec od nakupa odstopa (predmet prodaje vrnem v prodajo).
6. Pošiljko odpošljem najkasneje naslednji dan, ko je vidno nakazilo.
7. Vsa oblačila in obutev vam na željo premerim.
8. Vračila so mogoča le v primeru stvarnih napak.
ŽELIM VAM PRIJETNO NAKUPOVANJE.

kraj okolica Ljubljane

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju