8 komentarjev

nina7
7 let nazaj
Vsekakor vsaki mamici priporočam nakup, saj sem nadvse navdušena, ker sem dobila osebno dostavo v MB (pa čeprav ste od daleč), DIŠEČE, OPRANE in zelo dobro ohranjene igrače, še dodatno podarjene igrače in na koncu še popust! :) Res hvala za VSE in se priporočamo še za v naprej:) Škoda samo, da imamo mi fanta vi pa pupo:)
petracr
7 let nazaj
:-) Kot je že Nina napisala, tudi jaz sem prezadovoljna, dostava na dom, igrače ohranjene, kot nove, tudi mi smo dobili podarjene igrače. Res super prodajalka, sem ostala brez besed ko sem doma odprla vreče in škatlo. Zeloo priporočam nakup! :-) Tudi mi se še vrnemo!
risancki
6 let nazaj
Priključujem se zgornjim komentarjem. Odlično ohranjene stvari (oblačila, igrače), poslano še pred nakazilom (hvala za zaupanje), dobila paketke v 2 dneh... Gospa pa prijazna in korektna. Zelo sem zadovoljna!
sayuri
5 let nazaj
Vse pohvale prodajalki. Dobili smo čudovite čeveljčke.
risancki
4 leta nazaj
Ponovno zelo zadovoljna z nakupom. Hvala! Priporočam tudi drugim mamicam. LP
katatjuta
2 leti nazaj
Odlična prodajalka, iskrena vam hvala!
Amarena
2 leti nazaj
Dobila super oblačila, pa še hitro sva se vse zmenile. Hvala vam!
simpl
2 leti nazaj
Z velikim veseljem puščam pozitiven in lep pečat. Sem zelo zadovoljna, saj sva se super dogovorili, vse je potekalo kot mora, pa tudi tako prijazna, poštena, korektna in super oseba, da vsekakor priporočam sodelovanje. Midve pa mogoče še kdaj. Hvala vam! :) Pozdravček!

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
kraj Trbovlje

prijava


napaka v polju