4 komentarji

reider
11 let nazaj
Ali so to orginal kupleni?Si kaj pridobil z tako kratkimi?
firemanpeter
11 let nazaj
To so podaljški kateri so narejeni po moji zamisli. Nisem hotel pretiravat z širino saj se s tem dodatno obremenjuje ležaje, ponekod bi si s pretirano širino traktorja tudi otežil dostop. Moj namen je bil pomakniti kolesa navzven in s tem zaščititi blatnike saj sem komplet traktor ličarsko obnovil.. Le to se je do sedaj že nekajkrat obrestovalo. Drug namen je bil nekoliko izboljšati stabilnost ter malo posodobiti videz in pa seveda s tem ne preveč obremeniti ležaje in vse ostalo.
reider
11 let nazaj
ja saj se mi zdelo ,kak namen si mel,drugače pa lahko zadne blatnike malo skup potisneš pod zicom,če prek gledajo.Predne pa so itak za nastavlat.No jaz sem dokupo tadolge,ker moj mali še je bolj ozek ko tvoj.Če dodam podaljšek se poveča širina za 2x 11,5 cm.Če pa dodam podaljšek in obrnem felge,pa se poveča še samo za 2x3,5 cm,prav toliko,kot so tvoji na slik ivideti.Obrnjena felga pa niti tako hudo grdo ne izgleda.
firemanpeter
11 let nazaj
Pri tvojem traktorju je res možno blatnike poriniti skupaj- nastaviti pod sedežem. Pri mojem 731 to ni možno saj so blatniki zelo blizu varnostnega loka, ki pa ne pusti tega ožanja. Če loka ni potem je drugače. Prenje blatnike sem naredil tako kot so in jih ni možno regulirat, niti nisem nameraval. Naredi sem jih v linijo z zadnjimi in tako bo ostalo.

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju