4 komentarji

reider
11 let nazaj
kaj tale ročica reduktorja,če zdaj iz te lege na sliki povlečem v reduktorske brzine,morem potegnit tvojo novo ročico navzgor ali dol? Ali se kaj zatikata ali teče lepo? namreč jaz sem delal spremembe na 826 a samo reduktorsko in na drugi princip(kot ima AGT 830 in ma rdečo bunko na ročici).Vema oba,da je menjalnik TV-ja že v osnovi malo trd,čez drogovje pa se zna zatikat??
firemanpeter
11 let nazaj
V tej poziciji reduktorja moraš ročko potegniti gor. Na sliki je čisto v spodnji legi. Zadeva kar lepo teče, je zelo priročno, ena boljših izboljšav, ki sem jih naredil na tem traktorju. Vem kako ima AGT, podobno kot katrca- palica ki jo porivaš naprej nazaj.
reider
11 let nazaj
Ja vse drugo je malo bolj dostopno in sprejemljivo na TV-ju a tale reduktor pa je res preveč naprej.Zame je to šala,ker delam malo,za tiste ,ki veliko pa mučno. No naj to povem,da jaz nisem na 826 spremenil toliko zaradi lege ročice,ampak sem vgradil kabino in tam nisem mogel do ročke.kabino delal sam.Nobenih slik nimam od bivčega TV-ja.Mi pa je ga vsak dan za dnem žal,da nismo mogli namesto 826 dati v račun 418. Saj veš-veliko ni bil vreden(rabil denar za drugega),pa šemoj ni bil ta 418.No saj 826 tudi ne.Še sedaj ne vem,kako sem očeta ob 11h ponoči prepričal,da v račun da svoj 826 hehe ko sem drug traktor handlal nekje v Horjulskem gorovju. LP
firemanpeter
11 let nazaj
Ja 826 je res večji, zmogliveši in nasploh boljši od 418. Vse to drži razenj pri motorju. 418 ima lubico, motor 1A, 826 pa je imel Slavijo, ki pa ni preveč zanesljiv, znajo biiti problemi z njim. Tudi rezervni deli, njihova dobavljivost je vprašljiva.

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju