176 komentarjev

pepa6
13 let nazaj
Vau, krasni izdelki.Kaj pa bi se dalo narediti poročno obleko po želji stranke?Ker mislim, da samo kaj takega ni v tvojem albumu.
za-poroko
13 let nazaj
hm, ampak lahko bi blo kaj na prodaj. jaz že vem, kaj bi kupila....
Elenah
13 let nazaj
Pepa6 - bom tole vzela kot kompliment, če je videti, da imam dovolj znanja za poročno obleko :D Ampak mi do tega manjka še kar nekaj stopničk ... Za-poroko - delam na tem, da iz tega hobija nastane še kaj več :) Kaj ti pa je najbolj všeč? Mi je zanimivo slišati mnenja različnih ljudi :)
za-poroko
13 let nazaj
hm, všeč mi je vse, ampak bi si pa kupila oblekco, bolero in pa majčko :) full maš dobre ideje...
Elenah
13 let nazaj
Hvala :D
BENJAMINKA
13 let nazaj
Prezadovoljna z nakupom.Veliko sreče pri nadaljnem delu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amarilis
13 let nazaj
Čudovito verižico sem prejela.Hvala vam!
prodajastajer
13 let nazaj
Nisem se še zahvalila za prejšnje stvari, katere sem od vas kupila, res hvala, ste prijazna, zanesljiva, poštena prodajalka, ki prodaja resnično izdelke takšne, kot ima pri oglasih opisane. Vsem, ki imate namen od (elenah) kupiti izdelke, priporočam nakup! Lp, S
Elenah
13 let nazaj
Benjaminka, Amarilis in Prodajastajer - hvala za tako lepe komentarje :)
ajjsa
13 let nazaj
Dobila krasno majčko, priporočam nakup :) !!
Elenah
13 let nazaj
Ajjsa, me veseli :)
Lucija1985
12 let nazaj
Super prodajalka.Poštena in prijazna, zelo hitro sva sklenili kupčijo.Dobila pa sem čudovite stvari za ustvarjanje, ki jih pri nas težko dobiš po tako ugodnih cenah :).
12 let nazaj
:)))
lanica
12 let nazaj
Pregledala z veseljem albume in WAW ... kaj še čakate odpreti kak lasten salon? ni dvoma da bodo oblačila šla za med so zeloooo lepa :)
12 let nazaj
Lanica, hvala za tako lep in vzpodbuden komentar :) Počasi zbiram material (in predvsem pogum :)) za prodajo. Mislim pa, da žal ni tako enostavno - to, da nekdo dela z veseljem lepe stvari, še ni dovolj ... bo še potrebno ogromno časa in truda, preden se bo dalo v tej naši "požrešni" državici od tega živeti :/ Vsekakor pa držim pesti, da se vaše besede pozlatijo in bo šlo vse za med :)))
Orange79
12 let nazaj
Vsekakor, zame je tukaj prav vsak artikel nekaj posebnega in vidni je, da delaš že profesionalno in sploh z veseljem. Želim ti čimveč uspeha!
12 let nazaj
Orange, hvalaaa :D

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
Verjamem, da v življenju ne potrebujemo veliko stvari, le nekaj popolnih - takšnih, ki so uporabne, kakovostne, a hkrati tako prijetne na pogled, da nam zavihajo ustne kotičke :).

Obožujem barve, vzorce, simpatične motive ter odštekane gumbke. Nenehno iščem načine, kako z izdelki poenostaviti življenje, jih še bolj dodelati in napolniti z energijo.

kraj Maribor
email

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju