dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
dajadaja
Dobrodošli v trgovinici dajadaja:)

Trenutno je ponudba še v nastajanju, ponudbo pa si lahko ogledate v naši spletni trgovinici https://dajadaja.si/index.php/

Prodajamo oblačila za malčke in nosečke, otroško obutev in opremo. Artikli so iz druge roke, vendar vsi odlično ohranjeni, oprema pa brezhibno delujoča.

V prodajo sprejemamo artikle preko komisijske pogodbe . več si lahko preberete v naši spletni trgovini https://dajadaja.si/pogosta-vprasanja

Stroški dostave:

* do 5,00€ s plačilom po predračunu, 1,90€, po povzetju 2,80€

* od 5,01€ do 50,00€ s plačilom po predračunu 3,00€, po povzetju 3,90€

* nad 50,00€ je dostava brezplačna, 0,00€

Paket vam lahko pošljemo tudi kot navadno pošto in se poštnina zaračuna na približno ocenjeno težo paketa po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. V tem primeru nam v komentar ob zaključku nakupa dopišite da želite, da vam paket pošljemo z navadno pošto in popravili vam bomo vrednost poštnine ter vam poslali popravljen predračun. V tem primeru vam paket pošljemo le po predhodnem plačilu na naš TRR. Pri pošiljanju z navadno pošto pa kupec sam prevzame odgovornost za paket.

Naročilo s plačilom preko UPN naloga (po predračunu) je veljavno 3 delovne dni. Po preteku 3 delovnih dni so izdelki zopet na voljo vsem kupcem.

Osebni prevzem

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu dajadaja, Darija Velkanje s.p., Gorenja Kanomlja 15a, Sp. Idrija, pri oddaji naročila označite osebni prevzem. Plačilo je v tem primeru je možno z gotovino ali pred prevzemom blaga na naš TRR. Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov.

Naša spletna trgovina https://dajadaja.si/index.php/

email
telefon 031 324 553 031 324 553

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju