22.6.2017
Ko si že prepričan, da situacija res niti malo ni dobra, se začnejo vrstiti dogodki, ki se jih razumsko ne da razložiti.
In na enkrat stojiš in gledaš najbolj popolno ekipo ljudi, zbranih “z različnih vetrov”, ki naredijo iz situacije VEČ, kot je sploh predstavljivo. Z željo, da pomagajo enemu malemu Chicotu (ta stavek sem ukradla Tomažu Šantlu :))
V soboto si je naš mali Chico(lino) zlomil nogo. Kompliciran, spiralni zlom.
Leto in pol nazaj sem se znašla v podobno neprijetni situaciji. Kolika pri Gogiju. In spoznala nekaj pomembnega. Da Šantlova vet. ambulanta ni neka kmečka ambulanta, kot sem žal prej imela zapisano, ampak se je izkazalo, da je to vrhunsko opremljena ambulanta, zame prej bolnišnica, kjer so z operacijo rešili življenje mojemu 20 let starem poniju Gogiju.
Včeraj je bil operiran Chico. Ne predstavljam si, da bi lahko vse skupaj potekalo bolj tekoče, bolj srčno. Za Chicota je stopil skupaj tim veterinarjev, zdravnikov, višja medicinska sestra, inštrumentalka, celotna družina Šantl … sodelovali so, ne kot da se prvič vidijo, ampak kot da delajo skupaj že od nekdaj … In vse to za mojega malega Chicota.
In skupaj pokazali, koliko lepega se da narediti iz enega kompliciranega spiralnega zloma.

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju