6 komentarjev

zo-ja
13 let nazaj
Zelo prisrčno!
aygo
13 let nazaj
Krasno! Zelo zelo zelo lepo! Ne vem za koga je to bilo narejeno, imam namreč tudi jaz dve deklici, ki jima je ime Julija in Zala ♥ :-)
13 let nazaj
hvala ... bilo je narejeno za deklico Julijo Zalo ;)
13 let nazaj
hehe ... temu se pa reče naključje :D
aygo
13 let nazaj
A tako, ena deklica ima dva imena? Pa kako zelo pašeta skupaj, a ne? Naši večji je pa dal ati ime Zala, dojenčici Juliji pa sem jaz izbrala ime, se mi je zdelo da se imena super ujemajo, pa vidim, da nisem edina ko tako menim :-) No, moram pa pohvalit vse vaše ustvarjanje. Zelo lepo vse po vrsti! Prosim povejte mi, ali uporabljate samolepljiv papir za scrapbook? Je pomembno, da je samolepljiv? Se sama že dlje časa spravljam zraven, da naredim kakšnega, pa ne bi rada nakupila nekega materiala in potem videla, da ni ok. Hvala!
Vanjuska
13 let nazaj
ja tako je to ena deklica 2 imeni :D ja zelo pašeta skupaj :) in obe imeni sta zelo lepi hvala za pohvale, ja to ustvarjanje je postalo zelo resen hobi, kar pomeni, da je tudi stroškov veliko, ker se ne morem upret vsemu papirju, dodatkom, nalepkam ... jaz uporabljam navaden scrapbook papir. počasi tudi naše trgovine z ustvarjalnim materijalom postajajo založene s tem. O uporabi samolepilnega nisem nikoli razmišljala, mogoče temu papirju delam krivico ampak meni je bolj enostavno uporabit navaden papir, to je zgolj moje mnenje. Malenkost LP vanja

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju