38 komentarjev

maryLU
4 leta nazaj
hvala
aylan
4 leta nazaj
waw odprem paket in ostanem brez besed..oblacila kot nova...diseca...nic popacana..in seveda hvala za podarjeno.upam da bom imela se kaj moznost kupiti od vas..najlepsa hvala.lp
zarja29
4 leta nazaj
Prodajalka krasna, radodarna, prijazna, ustrežljiva - skratka super!!! Oblačila pa kot nova, pa najlepša hvala za podarjeno... Se že vnaprej veselim še kakšnega sodelovanja z vami in vaših bodočih albumov... ki so prava paša za oči :)).
maryLU
4 leta nazaj
ooooooooo mene pa zanima če bom dobila kratke hlačke,ki sem jih naročila. Odgovor na zs prosim.Hvala
spik
4 leta nazaj
Danes dobili paket, prodajalka super, radodarna, hvala za podarjeno, oblekice pa čudovite. Se veselim ponovnega sodelovanja! Pa vse tako skrbno zapakirano:)
innes4
3 leta nazaj
TikaTaka88, imate dva sporočila na zasebnem. Prosila bi za odgovor.
pika08
3 leta nazaj
Najlepša vam hvala za čudovito majčko.
didy2a
3 leta nazaj
Dajte mi povedat kupke prosim, koliko časa ste čakale na plačan paket? Tolažim se s tem, da je gospe L.Z. nekaj prišlo vmes in nikakor ne utegne poslati plačanih stvari.
3 leta nazaj
Meni ga je dokaj hitro poslala. Nazadnje, ko sva si pisali na ZS, je rekla, da drži v rokah napotnico za infekcijsko kliniko, saj krvni izvidi od tamalih niso bili OK. Žal nevem nič več od takrat. Lp.
didy2a
3 leta nazaj
Danes sem dobila paketet. Končno.
KARMEN2
3 leta nazaj
Zelo zelo zadovoljna! cotike lepe ohranjene kot nove!mamica zelo super za kako debato;))))hvala vam za vse podarjene stvari!! res toplo priporočam!
tatjana80
3 leta nazaj
No kot tudi nekatere izmed vas imam tudi jaz slabo izkušnjo z tole gospo. Spraševala sem po enem kompletu, za katerega mi je napisala, da ga bo pobližje slikala, itd. In da ga bom kupila. Kar kasneje ugotovim, da ga je prodala drugi gospe. Res "lepo" in "pošteno" od gospe tikataka88, da posluje na tak ne fer način!!!In eno majico imam tudi že rezervirano par tednov, gospa me pa gladko ignorira. Samo tok v vednost kupke.
3 leta nazaj
Komplet Cars po katerem ste sprasevali ni prodan? Res nevem od kje je to razvidno, saj je se vedno rezerviran za vas, tako da napisano sploh ne drzi. Caka vas. Ste se vi slucajno mogoce zmotili v albumu in pri prodajalki? Sporocite ali vas kompletek se zanima, hvala in lep vikend se naprej.
tatjana80
3 leta nazaj
Ves komplet za 13 eur ste prodali eni gospe. Zdaj edino, če imate dva kompleta, potem se opravičujem in je moja napaka. Zanima me pa kaj je se z rezervirano majčko?lp
TikaTaka88
2 leti nazaj
Sporočam, da je vseh 7 paketov oddanih na pošto in bodo jutri pri vas. Zvečer dodam še, ampak kar bo na novo objavljeno je že spakirano v paketke, zato da bom takoj odnesla na pošto, ker drugače to pri meni traja par dni :/
TikaTaka88
2 leti nazaj
3 paketi danes oddani. Še 4 pripravljeni, čakam nakazilo. Kasneje dodam še več, saj se obeta selitev v roku 2 mesecev in ne morem (beri=ne smem več) skladiščit premajhnih otroških oblekic, opreme in obutve ter igračk :) :) :) Ker gremo iz velikega v manjšega, žal ni prostora.
123

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
Prodaja rabljenih in novih oblačilc za novorojenčka, dojenčka in otroka od št. 44 do št.80.

kraj Ljubljana
email

prijava


napaka v polju