ProdajamKupujem

ProdajamKupujem

pošlji sporočilo

9 komentarjev

sandinina
6 let nazaj
PROSIM, DA MI POŠLJETE DENAR! Hvala
llunna
6 let nazaj
...tudi jaz čakam na nakazilo,od vas ni nobenega glasu,..?
6 let nazaj
mislim da denarja ne boste videli :)) ker je prevarantka... :)) punce se na veliko zbirajo in mislijo iti do nje... v kratkem.. ena je celo rekla da bo jo dala na preverjeno.. oz prijavo na policijo.. pač da veste da ne boste zastonj čakale na denar :))
Shopping-time
6 let nazaj
Jaz imam njene podatke in telefonsko številko, če katera potrebuje...Ja nič drage moje hitro v akcijo, če želite svoje stvari nazaj oz. plačilo za ukradene stvari!!! Ta verjetno tudi v trgovinah krade!!! Pa da vas niti malo ni sram hodit okrog z dvignjeno glavo in v ukradenih oblačilih!!! Prav gnusite se mi!!!!
6 let nazaj
pozdravljeni..če ste kaj kupili od te osebe oz prodali denarja ne boste videli..povsod po internetu in raznih forumih se zvrstijo pogovori in goljufije katere je nardila ta mlada dama.. prav spretna.. spremnija profile,imena..naslove.. veliko se jih pogovarja da jo bodo dale na policijo ali šle k njej na dom..ko je zvedla da so vsi proti njej je objavila to na fb profil.. to je njen profil http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114749348672783&set=a.100819110065807.1594.100004131541497&type=1&theater tako da jo prijavit...!!!
almabimo
6 let nazaj
trenutno je na spisku za ip naslov,kjer bojo odkrili s katerega računalnika deluje,prijava je že na policiji,kmalu bo šla rakom žvižgat smrkljica!!!!
llunna
6 let nazaj
Hmmm,še dobro da paketa oblačil nisem odposlala-pa kako se ji da?
6 let nazaj
Sva ze dve ;)
mhusky
6 let nazaj
Na žalost je ta prevarantka ogoljufala tudi mene. Upam, da ji bo kdo resnično stopil na prste in bo plačala za svoja dejanja! Da je ni sram!!!

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju