črna lista neresnih kupk


Glede na to, da se tu gor pojavlja vse več kupk, ki se dobesedno norca delajo in mečejo slabo luč na vse ostale, bom tudi jaz naredila seznam neresnih kupk

12 komentarjev

mojisoncki42
6 let nazaj
rozica55: gospe sem 2x dala možnost, da kupi, kar je rezervirala. Omogočila ji obakrat daljšo rezervacijo. A seveda nakazila ni iz njene strani, niti se ne javlja več.
mojisoncki42
6 let nazaj
hanny: gospa rezervira, pobere podatke, potem ni več glasu od nje, niti nakazila. Pri drugem nakupu je prosila za daljšo rezervacijo in se spet potuhnila. Če urediva, jo izbrišem iz tega seznama.
lencica12
6 let nazaj
https://mojalbum.com/lari2006

enaka zgodba.. rezervira, pobere podatke, nato se potuhne.. čez mesec spet komentira moj album, nakar jo povprašam po straih grehih, le odvrne.. "cena me zanima"

KATASTROFA OD ŽENSKE!!
mojisoncki42
5 let nazaj
sasko1234 oz. gosenica: norca se delajte iz koga drugega, če boste še koga našli na tem portalu, ubadanje z vašimi rezervacijami je čista izguba mojega časa
krasanka
5 let nazaj
Ta neresnost se siri,kot kuga....!!#!!!!@
mojisoncki42
4 leta nazaj
polona21: ker nisem prejela njene kuverte z denarjem, ki NI BILA poslana priporočeno, me sedaj obdolžuje, da sem zadržala njen denar in oblačila. VEDNO ODDAM PLAČANE STVARI, neplačanih pa ne bom pošiljala. In zaradi nesramnosti in žaljivk s strani kupke si pridržujem pravico, da nikoli več ne sodelujem z njo.
4 leta nazaj
pred enim letom in pol nazaj sva imeli podobne probleme. Samo da takrat gospa ni dvignila paketa na pošti. Meni je rekla, da je šla vprašat in paketa ni bilo. V resnici jo je paket čakal in ker ga ni prevzela, je prišel nazaj. Če mi ne bi takrat trdila, da je na pošti spraševala, bi se jaz pozanimala in bi ugotovili, da jo paket čaka.
Tudi v tem primeru sem bila z njene strani napadena z raznimi žaljivkami. Mislim, da sem ji dala dovolj možnosti a če je gospa taka kot je, se najino sodelovanje zaključi
mojisoncki42
4 leta nazaj
velenje123: rezervacijo vleče in vleče, odgovarja intak ne, ko pobere podatke, da dobiš odgovor, jo moraš prav opomnit, da vidiš, da je dejavna na forumu, potem so spet izgovori, kdaj bo plačala. NERESNA KOT KUPKA!
mojisoncki42
3 leta nazaj
marjana50: ZELO NERESNA kupka, tako da pri meni niste več dobrodošla. Sem vam šla večkrat na roko a je bila iz vaše vedno neresnost.
3 leta nazaj
se strinjam, pri meni je ze 2x to naredila. Rezervira, zahteva popust na kolicino, nazadnje pa da bi ji dala zastonj.
1 leto nazaj
Jaz čakala 1 mesec na nakazilo, ki ga potem ni bilo
Pa še drugo kupko je obtožila da vedno rezervira in potem ne plača

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

avtor

oglas

dodan
17. maj 2017
fotografij
1

priporoči

Vpiši email prijatelja, kateremu želiš priporočiti album. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na album


slikovna povezava na album

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju