Resno pričevanje o pridobljenem posojilu (cre


Resno pričevanje o pridobljenem posojilu (creditschneider@gmail.com) Pozdravljeni, ne morete najeti posojila za odplačilo bančnega posojila, čeprav imate stabilno zaposlitev, ste resna oseba, ste registrirani na FICP ali ste izgubili službo. Kadar vam banke ali sorodniki ne morejo pomagati, je dobro vedeti, da obstaja vzajemna pomoč. Za vsako zahtevo za posojilo med posamezniki pošljite e-pošto neposredno temu poštenemu človeku z imenom SCHNEIDER, ki me je zadovoljil v 72 urah. Po njegovi zaslugi danes lahko preživim in vse življenje mu bom hvaležen. Na začetku nisem verjel v to, vendar me je radovednost gnala, da sem poskusil, na koncu pa mi je uspelo pridobiti posojilo v višini 65.000 EUR. Obrnite se nanj, če potrebujete resne in hitre zahteve. Tukaj je njegov e-naslov: creditschneider@gmail.com "Jamstvo za vaše posojilo na 100% po sprejetju vaše datoteke " " Ste zadovoljni ali REPAID z njim " Iskreno

1 komentar

meigar
11 dni nazaj
Resno pričevanje o pridobljenem posojilu (creditschneider@gmail.com)
Pozdravljeni,
ne morete najeti posojila za odplačilo bančnega posojila, čeprav imate stabilno zaposlitev, ste resna oseba, ste registrirani na FICP ali ste izgubili službo.
Kadar vam banke ali sorodniki ne morejo pomagati, je dobro vedeti, da obstaja vzajemna pomoč. Za vsako zahtevo za posojilo med posamezniki pošljite e-pošto neposredno temu poštenemu človeku z imenom SCHNEIDER, ki me je zadovoljil v 72 urah. Po njegovi zaslugi danes lahko preživim in vse življenje mu bom hvaležen.
Na začetku nisem verjel v to, vendar me je radovednost gnala, da sem poskusil, na koncu pa mi je uspelo pridobiti posojilo v višini 65.000 EUR.
Obrnite se nanj, če potrebujete resne in hitre zahteve.
Tukaj je njegov e-naslov: creditschneider@gmail.com
"Jamstvo za vaše posojilo na 100% po sprejetju vaše datoteke " " Ste zadovoljni ali REPAID z njim "
Iskreno

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

oglas

dodan
22. november 2022
fotografij
1

priporoči

Vpiši email prijatelja, kateremu želiš priporočiti album. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na album


slikovna povezava na album

podobni oglasi

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju