dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani
cuckoocups
Cuckoo Cups šalice in džezve bodo imele v vaši kuhinji, avtodomu ali pa nahrbtniku prav posebno mesto. Izdelane so iz kakovostnega in zdravju zelo prijaznega emajla, poleg tega pa so v celoti izdelane v Sloveniji in zdržijo celo večnost!

Sestri, ki ustvarjava Cuckoo Cups izdelke, sva veliki ljubiteljici kave. Ena izmed naju je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov, druga je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Poleg ljubezni do kave naju združuje tudi ljubezen do ustvarjalnosti, za kar je v največji meri odgovorna najina umetniška mami,zaradi katere so nama bili slikarski pripomočki in nasveti na razpolago že od malih nog.

Obe sva potrebovali lončke, ki bodo vzdržali na vseh pustolovščinah in nama ob jutrih z dišečo tekočino ne bodo ponudili le dviga energije, pač pa tudi nekaj novega, drugačnega in zabavnega. Ker žal nisva našli v Sloveniji nič primernega, sva se odločili vzeti stvari v svoje roke in se povezati z lokalnim ponudnikom.

Upava, da bodo Cuckoo Cups lončki in džezve, ki jih ne odlikujeta le kakovost in zdravju prijazen material, ampak tudi premišljen dizajn, kmalu našli svoje mesto v vaših rokah.

Pokukajte na našo spletno stran http://www.cuckoo.si in izberite darilo za vas ali vaše najdražje.

En lep kuku pozdrav,
ekipa Cuckoo Cups

kraj Celje - Škofja vas
email

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju